ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΥΓΡΩΝ-ΣΤΕΡΕΩΝ

ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ

Ευρέως χρησιμοποιούμενοι πιστοποιημένοι διακόπτες στάθμης για βιομηχανίες και ναυτιλιακές εφαρμογές. Μεγάλη γκάμα επιλογών τοποθέτησης, λειτουργούν σε οποιοδήποτε υγρό σε υψηλές πιέσεις και θερμοκρασίες.

ΚΑΘΕΤΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ

Κάθετοι διακόπτες στάθμης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της στάθμης του υγρού μέσα σε μια δεξαμενή. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, οι κάθετοι αυτοί διακόπτες έχουν σαν κύριο σκοπό να ενεργοποιήσουν μία επαφή, όταν το υγρό φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ

Διάφοροι τύποι μαγνητικών διακοπτών στάθμης για μέτρηση υγρών. Μεγάλη γκάμα σε οποιεσδήποτε διαστάσεις.

products level regulators

ΠΛΩΤΗΡΕΣ

Ανιχνεύει τη στάθμη με κλίση του πλωτήρα και ενεργοποιεί την επαφή που είναι συνδεδεμένη, κλείνοντας ή ανοίγοντας το κύκλωμα τροφοδοσίας της αντλίας, το αλάρμ ή άλλα. Η συσκευή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε υπερχείλιση ή άδειασμα της δεξαμενής.

products vibrating level switch

ΔΟΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ

Οι Δονητικοί διακόπτες στάθμης παρέχουν απλή, χαμηλής συντήρησης τεχνολογία για την ένδειξη παρουσίας υγρών ή στερεών σε δεξαμενές και άλλα δοχεία, καθιστώντας εύκολη τη συμμόρφωση με τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και την ασφάλεια. Εγκαθίστανται

ΑΙΣΘΗΤΙΡΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Προσφέρεται σε εκδόσεις γενικής χρήσης και ασφαλείας. Ο αισθητήρας στάθμης υπερήχων παρέχει αξιόπιστη μέτρηση στάθμης μη αφριστικών χημικών ουσιών, νερού, λυμάτων και υγρών με βάση το πετρέλαιο σε εφαρμογές δεξαμενές ή αντίστοιχα περιβάλλοντα.

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Διακόπτες Στάθμης μικροκυμάτων πολλαπλών χρήσεων. Λειτουργούν σε υγρά όλων των ειδών, αφρούς, χύδην προϊόντα, κόκκους, ακόμη και σε υγρά που είναι κολλώδη, κολλώδη και ανεξάρτητα από το ιξώδες τους. Χωρίς να χρειάζονται συντήρηση.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ

Χωρητικοί διακόπτες στάθμης που ανιχνεύουν την μεταβολή της τιμής, καθώς προσθφαιρείται υλικό στην δεξαμενή.

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΤΑΘΜΗΣ

Οι Περιστροφικοί διακόπτες στάθμης (πτερυγίου) χρησιμοποιούνται στην αποθήκευση και ανίχνευση αδειάσματος σιλό, σε όλα τα χύδην στερεά. Περιβάλλοντα σκόνης δεν επηρεάζουν την ακρίβεια της μέτρησης. Απλό, αξιόπιστο και χωρίς συντήρηση. Πολυχρηστικό σε χύμα υλικά χωρίς βαθμονόμηση.

ΡΑΝΤΑΡ

Οι αισθητήρες ραντάρ χρησιμοποιούνται κυρίως σε σιλό αποθήκευσης για τη μέτρηση της στάθμης των χύδην στερεών. Το εύρος μέτρησης έως και 100 μέτρα καθιστά τον αισθητήρα μια συμβατή λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων χωρίς επαφή.